Jopič Denver

16,99 22,99  z DDV

Pulover za pse. Kot nalašč za jesenske in zimske sprehode, ki psu zagotavljajo edinstven videz in toplotno udobje.
Pulover iz kolekcije Denver amiplay ni le toplo, ampak tudi zelo izvirno oblačilo za vašega ljubljenčka, ki je bilo zasnovano in izdelano s polno pozornostjo do vsake podrobnosti. Uspešno bo poskrbel za toplotno udobje vašega ljubljenčka. Poleg tega bo njegov moden in privlačen videz razlikoval vašega štirinožnega prijatelja od drugih psov, ki jih srečate.
Oblačilo je izdelano iz visokokakovostne trenirke, za katero je značilna dobra cirkulacija zraka, kar omogoča, da je v toplejših dneh izolirano pred vročino in v hladnih dneh popolnoma toplo. Denver izdelki se oblečejo in snamejo čez glavo psa. Prilagodljivost materiala, iz katerega so izdelani, pomeni, da te dejavnosti ne zahtevajo veliko energije, poleg tega pa se popolnoma prilagodijo obliki živali. V zgornjem delu je posebna luknja, zahvaljujoč kateri lahko povodec enostavno pritrdite na ovratnico ali oprsnico pod oblačili.
Puloverji so zelo prijazni do pasjega telesa, ne da bi povzročali draženje, odrgnine ali drgnjenje dlake. So mehke in prijetne na dotik, zaradi česar ljubljenček med uporabo ne čuti neprijetnosti. Če se pulover med igranjem umaže, ga zlahka operete v pralnem stroju. Zahvaljujoč njemu se bo vaš najljubši počutil prijetno med skupnimi izleti, hkrati pa se bo predstavil zelo izjemno.
Zahvaljujoč ustreznim oblačilom za vašega ljubljenčka bo vsak sprehod v veselje, ne glede na vremenske razmere.
Šifra: AMI-240339- Kategoriji: ,

OPIS IZDELKA

Izdelki iz drugih kategorij

AbstrationAbstration
CubeCube
Vojaški vzorecVojaški vzorec
12,99 19,99  z DDV
KremnaKremna
RjavaRjava
Svetlo sivaSvetlo siva
+1

Oprema za potovanja

Torba za nošenje psa Classic

44,99 49,99  z DDV
10,95 17,95  z DDV
BežBež
KremnaKremna
RjavaRjava
+1

Odejice

Odeja Scandi

14,99 29,99  z DDV
Jopič Denver
16,99 22,99  z DDV Select options