IMMUNE BOOSTER visoko koncentrirani vitamini in imunoglobini

14,30  z DDV

Immune booster – visoko koncentrirani vitamini in imunoglobini

Canina® Immune Booster je okusna pasta, ki jo radi jedo psi in mačke. Tudi zelo mladim kužkom (od 1. dneva življenja) lahko pasto z dozirnim pripomočkom (obroček na injektorju) enostavno aplicirate  s prstom pod nebom.

Podpira obrambni sistem telesa in pospeši fazo okrevanja živali, zlasti med in po fizičnem stresu, kot so porodi (za matere in mladiče), operativni posegi, treningi, tekme.

Priporočilo za hranjenje na žival na dan:

Mladički in mačke: -> 0,25 ml

Mali psi do 5 kg: -> 0,25 – 0,5 ml

Srednje veliki psi 5-10 kg: -> 0,5 – 1 ml

Veliki psi nad 10 kg: -> 1 – 2 ml

OPIS IZDELKA

Posebnost prehranskega dodatka

, , , , , , , , , , ,

Velikost pakiranja (neto):

15ml

Primerno za

Breje in doječe mačke, Mačje mladičke, Mladičke mini pasem, Mladičke mlajše od 4 mesecev, Mladičke srednjih in velikih pasem, Mladičke velikih pasem, Odrasle mačke, Odrasle pse malih pasem, Odrasle pse srednjih in velikih pasem, Odrasle pse velikih pasem, Starejše mačke, Starejše pse mini in srednjih pasem, Starejše pse mini pasem, Starejše pse srednjih in velikih pasem, Sterilizirane mačke

Canina® Immune Booster zagotavlja psom in mačkam lahko prebavljivo, lahko dostopno energijo, visoko koncentracijo vitaminov in imunoglobulinov iz kolostruma.

Canina® Immune Booster podpira obrambni sistem telesa in pospeši fazo okrevanja živali, zlasti med in po fizičnem stresu, kot so porodi (za matere in mladiče), operativni posegi, treningi, tekme.

Canina® Immune Booster je enako primeren za pasje mladičke kot za mucke in starejše živali. Canina® Immune Booster lahko izboljša dnevni obrok za podporo dobremu počutju in učinkovitosti. Pasto lahko dajemo tudi v določenih življenjskih obdobjih, ko dnevna prehrana ne ustreza optimalno visokim potrebam (brejost, bolezen, driske, po operacijah, starost…).

Sestava: rastlinska olja in maščobe (sončnično olje, rafinirano), kolostrum v prahu 20%, glukoza.

Dodatki: vitamin A (3a672b) 2.210.000 ie, vitamin D3 (3a671) 100.000 ie, vitamin E (3a700) 9.000 mg, stabilizatorji črevesne flore: 200 x 109 Enterococcus faecium NCIMB 10415 (4b1705)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “IMMUNE BOOSTER visoko koncentrirani vitamini in imunoglobini”

Blagovna znamka

Canina

Canina prehranski dodatki za pse in mačke, dodatki za nego ter izdelki proti zajedalcem in higieno v prostoru. Brezplačna dostava za nakupe nad 45€.
Canina

Izdelki iz drugih kategorij

ModraModra
Temno modraTemno modra
12,99 18,99  z DDV
ModraModra
Temno modraTemno modra
9,99 14,99  z DDV
immune booster
IMMUNE BOOSTER visoko koncentrirani vitamini in imunoglobini