LOKACIJA ASTOR.SI SKLADIŠČA

Cvetlična ulica 3, 3313 Polzela

Pogosto zastavljena vprašanja

Preden nam postavite vaše vprašanje, vas vabimo , da si spodaj preberete nekaj najpogostejših.
Mogoče pa kar takoj najdete odgovor, ki ga iščete!

Za nakupe nad 45eur je dostava brezplačna. Za nakupe manjše od 45eur pa poštnina znaša 5eur.

Na voljo vam je več vrst plačil:

  • plačilo po povzetju, kjer dostavni službi strošek nakupa poravnate z gotovino ali bančno kartico (plačilo po povzetju je možno samo za nakupe do 100eur)
  • plačilo neposredno na naš TRR – po izvršenem naročilu prejmete na elektronski naslov vse podatke potrebne za izvršitev naročila
  • plačilo preko PAYPAL
  • plačilo s kreditnimi karticami

Izdelke, ki so na zalogi odpošljemo v roku 24ur, za izdelke, ki jih ni na zalogi pa ponavadi traja od 3-10 delovnih dni. O zamudi vas predhodno obvestimo.

Na naši spletni strani uporabljamo certificirano zaščito – SSL certifikate.

SSL certifikat je kriptografski protokol, ki omogoča varno povezavo med strežnikom in obiskovalcem. Ko se med obiskovalcem in spletno stranjo, ki je zaščitena s SSL (Secure Socket Layer) certifikatom, izmenjujejo podatki, so slednji zaščiteni z enkripcijo, tj. mehanizmom, ki preprečuje prisluškovanje ter možnost vdora.

SSL certifikat v praksi prinaša zaupanje med nami kot prodajalcem in vami kot kupcem, hkrati pa skrbi, da so podatki (naprimer številke kreditnih kartic, gesla …), med pošiljanjem zavarovani in nedostopni tretjim osebam. Ob morebitnem vdoru v našo spletno stran so ti podatki zaradi SSL enkripcije neberljivi za vsakogar, ki jih poizkuša ukrasti, zato ste lahko prepričani, da so vaši podatki varni pred morebitnimi tatovi identitet in hekerji.

Mi na tej strani skačemo od veselja! 🙂

Naročilo pregledamo, ga spakiramo in ga odpošljemo v roku 24ur.  Obvestilo dostavne službe s številko paketa prejmete na vaš email naslov, takoj ko paket odpremimo.

V kolikor se je pri naročilu zalomilo pri zalogi kakšnega od artiklov, vas o tej manjši zamudi dobave predhodno obvestimo. 

 

 

Seveda! 

Računov NE pošiljamo v tiskani obliki, prejmete ga na vaš mail s katerim ste se prijavili v našo spletno trgovino. Z računom uveljavljate tudi morebitne reklamacije ali vračila izdelkov.

POŠLJITE NAM VPRAŠANJE!

Naše vprašanje je: Ali imate vprašanje 🙂 ?