Mačja hiška iz filca Cube Quick Press 2v1 Hygge

(1 mnenje stranke)

49,99  z DDV

Zabavna hiška za mačke, ki jo lahko spremenite iz hiške v posteljo. Izdelana iz najkakovostnejših materialov, trpežna, odporna na poškodbe! Posebej poudarjamo, da gre za kakovostno in trdno hiško! Možnost pranja priložene blazine v pralnem stroju.

prilagodljiva, lahko se zloži v posteljico brez strehe;
udobno zavetje;
odporna proti gubanju materiala;
enostavno čiščenje;
priložena dvostranska, odstranljiva blazina;
možnost pranja blazine v pralnem stroju;
inovativen dizajn;
trdna oblika, ki daje občutek varnosti;
ročaj za enostavno prenašanje;
izdelana iz najkakovostnejših materialov;

Zaradi edinstvene in moderne zasnove se hiša popolnoma prilega vsaki notranjosti doma. Poleg tega vhod v hiško v obliki mačje glave doda poseben čar.

OPIS IZDELKA

AMIPLAY kolekcija

Barva izdelka

Siva

Velikost ležišča

Material se ne zguba, ker je zelo kvaliteten, zaradi česar bo hiška dolgo služila mački. Pralna je ročno in zelo enostavno za vzdrževanje.

Zaradi edinstvene in moderne zasnove se hiša popolnoma prilega vsaki notranjosti doma. Poleg tega vhod v hiško v obliki mačje glave doda poseben čar.
V kompletu je obojestranska blazina. Po eni strani je narejena iz flisa, prijetnega na dotik, po drugi strani pa iz poliestrske tkanine. Hiša je v celoti razstavljiva. Blazino lahko operete v pralnem stroju ali ročno, zato čiščenje in osvežitev ne predstavlja težav.
Stene zmanjšajo količino stresnih dražljajev, ki dosežejo mačko, zahvaljujoč temu, postane hiška počivališče, v katerem se bo mačka počutila varno.
Hišo je mogoče enostavno odpreti in zložiti. Poleg tega ima ročaj, zahvaljujoč kateremu jo lahko enostavno premikamo, shranimo ali vzamemo s seboj, če mačka odide na neznano mesto, da mu da občutek varnosti.

1 mnenje za Mačja hiška iz filca Cube Quick Press 2v1 Hygge

  1. Lena V.

    Podobno hiško smo najprej kupili v TEDI trgovini, pa je bila po enem mesecu že zelo načeta in ”majava”. Tale hiška pa je trdna in se zloži tudi v ležišče. Zelo smo zadovoljni s kvaliteto, pa tudi enkratno paše v naš ambient doma.

Podaj mnenje

Blagovna znamka

Amiplay

Izdelki iz drugih kategorij

Izdelki proti zajedalcem in za higieno prostorov

PETVITAL VERMINEX repelentne kapljice

15,50  z DDV
SivaSiva
Temno modraTemno modra
RdečaRdeča
19,99 24,99  z DDV
BelaBela
BežBež
Bordo rdečaBordo rdeča
+2

Oprema za potovanja

Torba za nošenje psa Kent

54,99 59,99  z DDV
Mačja hiška iz filca Cube Quick Press 2v1 Hygge