Ne. Ne obnašamo se živalsko, imamo pa radi vse, kar je iz živalskega sveta. No.. vse, razen bolh! :). Tako kot vi, smo se tudi mi učili kaj je najbolj pomembno za boljše počutje psa in mačke – od prave prehrane do cartlanja. Na naši strani so zato zbrane samo najboljše blagovne znamke pasje in mačje prehrane – iz razreda SUPER PREMIUM in izdelki za spanje, igranje, nego, trening in sprehod, ki niso dolgočasni – temveč obogateni z barvami in vedno v trendu!

Zakaj smo si nadeli ime ASTOR?

ASTOR je bil naš najboljši prijatelj. Pes doberman, ki so ga navkljub mogočni drži psa čuvaja, poznali bolj kot krotko in prijazno žival. Bil je velik del naše družine, prisoten ob vseh pomembnih in manj pomembnih dogodkih. Zaradi bolezni črevesja je poginil leta 2006. Bil je prebrisan šarmer, ki je znal povedati, kaj mu v hrani diši (in kaj ne). 🙂
Smo mlado podjetje, ki si je ob prevzemu blagovne znamke Techni-Cal, konec leta 2014, nadelo njegovo ime. Nosili ga bomo častno z upanjem na Vaš odziv in Vaše zgodbe.
Dobrodošli na aSTOR.si!

TO SMO MI

Katja kolšek
CEO / SOUSTANOVITELJICA

Vedno za poslovni čvek. Kava? Kdaj? Kje?

TADEJ KOLŠEK
USTANOVITELJ

Ljubitelj mogočnih pasem psov in entuziastičen svetovalec za pasjo prehrano in opremo za poklicno usposabljanje psov.

Astor
tekanje za mavrico

Naš pokojni doberman, ki je postal navdih za ime našega podjetja.

Navkljub mogočni drži psa čuvaja, so ga najbolj poznali kot krotko in prijazno žival.

khan
pasji model/amstaff

Preizkuševalec hrane, priboljškov in opreme. Predvsem imam rad hrano! In priboljške! in hrano! In če dobro pomislim tudi priboljške! Katerekoli! Sem že povedal, da imam rad hrano?!

Khan sprašuje ali mu že slediš na instagramu?!