Ellipse postelja 2 v 1 Venus

49,99 84,99  z DDV

amiplay postelja Venus Dog Elipse
Počivališče za pse izdelano iz najkakovostnejših materialov, trpežna, odporna na poškodbe.
Elipsa Venus je idealen kraj za počitek psa. Zaradi univerzalne oblike in modnega videza se popolnoma prilega vsaki notranjosti in bo v dobrem slogu naklonjen ljubiteljem elegance. Ta postelja bo odlično počivališče, če pa bo postavljen na pravo mesto, bo za pse postal zatočišče, kjer se bo počutil varnega.
Izdelana iz zelo trpežne poliestrske tkanine s klasičnim vzorcem, odpornim proti poškodbam, in sintetičnim usnjem v zelo elegantnih, kovinskih barvah. Blazina je napolnjena z veliko količino posebne, antialergijske mešanice sintetičnega puha in pene, ki zagotavlja visoko udobje in izolacijo od tal. Vzglavnik lahko operete v pralnem stroju ali ročno, tako da je čiščenje in osvežitev posteljnine zelo enostavno.
Odlikuje ga velika debelina, ki zagotavlja udobje in zelo dobro toplotno izolacijo. Debele, mehke stranice postelje so idealen kraj za ljubkovanje hišnega ljubljenčka, ki išče varno mesto. Pri pravilni izbiri postelje je vredno izmeriti površino spečega psa. Brlog naj omogoča psu, da se obrne in uleže v udobnem položaju.
Šifra: 238596- Kategoriji: ,

Izdelki iz drugih kategorij

Ellipse postelja 2 v 1 Venus
49,99 84,99  z DDV Select options