Eat Small priboljšek za pse z insekti – MOBILITY z zelenousto školjko

3,39 7,87  z DDV

Mehki pasji priboljški z žuželkami, zelenousto školjko in jajčno membrano. Za zdrave sklepe in hrustanec. Recept brez žitaric brez dodatkov in konzervansov. 100% naravno in okusno!

Črna vojaška muha kot edini vir živalskih beljakovin
Recept brez žit – nizka občutljivost, primeren za alergike
Podnebju prijazno in 100% naravno – brez dodatkov!
Mehak in kompakten: enostaven za deljenje
Za pse vseh pasem od šestega tedna življenja dalje
CO2 nevtralno pošiljanje

Šifra: ES-1400123-1400128 Kategorije: , , Oznaka:

FUNKCIONALNO IN HIPOALERGENO

MOBILITY je naš prvi funkcionalni prigrizek – ker ni samo okusen, ampak tudi podpira zdravje sklepov vašega psa! Aktivne hranilne snovi v zelenousti školjki in membrani jajčne lupine so pomembne za zdrave sklepe in hrustanec. V kombinaciji z beljakovinami žuželk je MOBILITY prav tako okusen kot vse naše druge linije prigrizkov. Vaši mački zagotavlja tudi druga pomembna hranila, kot so železo, kalcij in vitamini skupine B.

ZA OBČUTLJIVE PSE IN ZAŠČITNIKE PODNEBJA

Zakaj žuželke? Ker niso le združljive z vsemi dietami in zato primerni za alergike, ampak tudi resnično trajnostne! V primerjavi z drugimi živalskimi beljakovinami porabijo do 95 % manj zemlje in vode. S tem prihranimo vire, zmanjšamo emisije CO2 in preprečimo trpljenje živali. In vse to brez kompromisov pri hranilih in s slastnim okusom! Naši prigrizki so tudi mehke konsistence. Lahko se prelomijo, ne da bi se drobili – še posebej praktično za majhne pse ali dolge treninge!
Sestavine:
Kostanj 30 %, žuželke 23,5 % (ličinke Hermetia illucens 22 % in olje 1,5 %), rastlinski glicerin, krompirjev škrob, mleta konopljina semena 7 %, pivski kvas, zelenoustne školjke 1 %, membrana jajčne lupine 0,5 %.
Analitične komponente:
Surove beljakovine 17,5 %, vsebnost maščobe 5,1 %, surova vlaknina 5,4 %, surovi pepel 3,2 %, vlaga 17,6 %

OPIS IZDELKA

Teža Ni na voljo
Okus pasjega priboljška

Insekti, Jajčna lupina, Zelenousta školjka

Posebnost hrane/priboljška

,

Posebnost hranila

, , , , , , , , ,

Velikost pakiranja (neto):

125g, 350g

Priboljšek za pse z insekti, zelenoustno školjko in membrano jajčne lupine za zdrave sklepe in hrustanec.

FUNKCIONALNO IN HIPOALERGENO

MOBILITY je naš prvi funkcionalni prigrizek – ker ni samo okusen, ampak tudi podpira zdravje sklepov vašega psa! Aktivne hranilne snovi v zelenousti školjki in membrani jajčne lupine so pomembne za zdrave sklepe in hrustanec.

V kombinaciji z beljakovinami žuželk je MOBILITY prav tako okusen kot vse naše druge linije prigrizkov. Vaši mački zagotavlja tudi druga pomembna hranila, kot so železo, kalcij in vitamini skupine B.

ZA OBČUTLJIVE PSE IN ZAŠČITNIKE PODNEBJA

Zakaj žuželke? Ker niso le združljive z vsemi dietami in zato primerni za alergike, ampak tudi resnično trajnostne! V primerjavi z drugimi živalskimi beljakovinami porabijo do 95 % manj zemlje in vode.

S tem prihranimo vire, zmanjšamo emisije CO2 in preprečimo trpljenje živali. In vse to brez kompromisov pri hranilih in s slastnim okusom!

Naši prigrizki so tudi mehke konsistence. Lahko se prelomijo, ne da bi se drobili – še posebej praktično za majhne pse ali dolge treninge!

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Eat Small priboljšek za pse z insekti – MOBILITY z zelenousto školjko”

Blagovna znamka

Eat Small

Izdelki iz drugih kategorij

19,50 27,00  z DDV
priboljšek za pse z insekti
Eat Small priboljšek za pse z insekti – MOBILITY z zelenousto školjko
3,39 7,87  z DDV Select options