Več o izdelkih za nego FuzzYard

Pri FuzzYard smo ustvarili tudi asortiman izdelkov, namenjenih temu, da vašemu psu zagotovimo najboljšo možno nego s posebnim poudarkom na naravnih sestavinah. Ustvarili smo vrsto premišljenih izdelkov, vključno s šamponi za pse in regeneratorji, balzami za blazinice, gelom za zobke in čistilom za ušesa, ki so 100% naravni, narejeni v Avstraliji, pH uravnoteženi in brez sulfatov. Lastniki in psi so z izdelki FuzzYard zadovoljni že več kot 15 let! Najdete jih na naši spletni strani ali v izbranih trgovinah!

Razumemo, hočeš najboljše za svojega psa in tega si želimo tudi mi! Ustvarili smo paleto šamponov in regeneratorjev za pse ter osnovnih izdelkov za nego, ki združujejo edinstvene mešanice organskih ekstraktov in eteričnih olj z naravnimi formulami, da bi vašemu psu zagotovili najboljšo možno nego. To smo storili brez uporabe ostrih kemikalij in aditivov, ki jih najdemo v večini izdelkov za nego živali.

FuzzYard Naturals

Od samega začetka smo se odločili, da ustvarimo vrhunske izdelke, ki bodo vašemu psu koristili še dolgo po končanem kopanju ali čiščenju. To paleto smo poimenovali FuzzYard Naturals.

Celotna paleta izdelkov FuzzYard Naturals je brez sulfatov, dodatka, ki se običajno uporablja kot sredstvo za penjenje, ki odstranjuje naravna olja, ki so potrebna za zdravo dlako. Pazljivo smo oblikovali šampon in balzam, da pustita kožuh vašega štirinožnega prijatelja čistejši, močnejši in bolj zdrav.

klik v trgovino

 

Šamponi in regeneratorji

Odkrijte našo neverjetno paleto šamponov in balzamov, ki so zasnovani tako, da pomirjajo in negujejo dlako vašega psa.

 

Čistilo za ušesa

Z našim čistilom za ušesa iz sladkega mandlja in aloe vere odstranite umazanijo in kopičenje voska iz ušes vašega psa.

 

Mazilo za tačke

Z balzamom iz karitejevega masla in avokadovega olja pomagajte pomiriti in negovati suhe ali razpokane šape. Brez skrbi, lizanje je popolnoma varno.

 

Aromaterapevtske dišave

Razvajajte s FuzzYard aromaterapijo, oblikovano posebej za vašega štirinožnega prijatelja. S štirimi različicami je meglica primerna za vse vrste psov.

 

Gel za svež zadah

Svež zadah iz gobčka z gelom iz osvežilne mete in evkaliptusa, posebej oblikovanim za varno uporabo pri psih.