Grainfree? Ali je to res primerna hrana za vaše ljubljenčke?

Grainfree pasja hrana
Hrana brez žit je trenutno zelo priljubljena. Toda ali je resnično bolj zdrava za vašega ljubljenčka kot druge vrste hrane za hišne živali? 
 
Čeprav je res, da se mnogi hišni ljubljenčki dobro odzivajo na dietah brez žitaric, je tudi res, da smo te diete ljudje razvili bolj kot odziv na potrošniške (t.i. človeške) preference kot na dejanske prehranske potrebe naših hišnih ljubljenčkov.
 
Če hrana vsebuje presežke ali pomanjkanje določenih hranil, bo hišni ljubljenček zaradi tega trpel. Ta koncept velja ne glede na to, ali živilo vsebuje žitarice ali ne.
 
Vsaka sestavina v prehrani zagotavlja edinstven nabor hranilnih snovi v celotni sestavi živila. Sestavine je treba združiti, da bi zagotovili popoln profil hranil za vašega hišnega ljubljenčka, brez kakršnih koli presežkov ali pomanjkljivosti, ki bi lahko povzročile bolezni. Zagotovo lahko brez diete poskrbite za tako vrsto popolne prehrane!
Vendar te diete niso edina možnost ali celo nujno najboljša možnost za vsakega posameznega hišnega ljubljenčka. Ne obstaja nobena dieta ali vrsta prehrane, ki bi bila popolna za vse hišne ljubljenčke. Z drugimi besedami, nobena hrana za hišne ljubljenčke ni prehranska rešitev za vse pse.

V naši trgovini boste zato našli tako hrano brez in z žitaricami!

MOKRA HRANA GRAINFREE – BReZ PŠENICE

V naši ponudbi so konzerve, ki so kuhane na pari, so brez konzervansov, umetnih barvil in sladkorja.  

2,10 4,10  z DDV
TUDI PRIBOLJŠKI SO POMEMBNI

Če se vaš pes dobro odziva na grainfree dieto, potem ne smete pozabiti tudi na priboljške brez žitaric! 

Vir: PetMD 

Dodaj odgovor