Potovalni zabojnik za pasjo hrano amiTravel

14,99 15,49  z DDV

Priročna potovalna posoda za hrano za pse.
Vanjo vsujete količino briketirane hrane, ki jo potrebujete za obdobje potovanja! Izdelana iz visokokakovostnih materialov, trpežna in praktična. Na voljo v 4 barvnih različicah in dveh velikostih.
Zapenja se na zadrgo in ima ročaj za lažji transport. Čiščenje je zelo preprosto, le sperite ga pod tekočo vodo in že je pripravljeno na naslednje potovanje. Lahko ga operete z detergenti za pomivanje posode. Ima okno, s pomočjo katerega lahko nadzorujemo količino preostale hrane. Na voljo je v štirih barvah, kar vam omogoča, da izberete pravo za kateri koli stajling.

OPIS IZDELKA

AMIPLAY kolekcija

Barva izdelka

Bež, Grafitno siva, Rjava, Črna

Mere izdelka

,

Potovalni zabojnik za pasjo hrano amiTravel je odlična rešitev za vse navdušence nad aktivnim preživljanjem časa s psom! Kot nalašč za dolge sprehode, pohode in kakršne koli daljše dejavnosti. Zabojnik je zelo lahek, kar bistveno zmanjša težo prtljage med potovanjem. Poleg tega ga lahko po priročni uporabi zložite na majhno velikost, da prihranite prostor. Zapenja se na zadrgo in ima ročaj za lažji transport. Čiščenje je zelo preprosto, le sperite ga pod tekočo vodo in že je pripravljeno na naslednje potovanje. Lahko ga operete z detergenti za pomivanje posode.
Izdelan je iz zelo trpežne poliestrske tkanine, odporne proti poškodbam. Zaradi kakovosti izdelave in trajnosti izdelka lahko v njem uživate še dolgo.
Posoda je zelo praktična. Ima okno, s pomočjo katerega lahko nadzorujemo količino preostale krme. Na voljo je v štirih barvah, kar vam omogoča, da izberete pravo za kateri koli stajling.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Potovalni zabojnik za pasjo hrano amiTravel”

Blagovna znamka

Amiplay

Kupci tega artikla so kupili tudi:

Izdelki iz drugih kategorij

BežBež
Grafitno sivaGrafitno siva
ModraModra
+4

Nagobčniki

Nagobčnik

5,99 8,49  z DDV

Hranjenje

HEY ESSE posoda

12,50 21,50  z DDV
Potovalni zabojnik za pasjo hrano amiTravel
14,99 15,49  z DDV Select options