Pas za tek s psom CANICROSS

30,90  z DDV

Pas za tek s psom DINGO je posebej zasnovan izdelek za Dogtrekking in Canicross. Premišljene rešitve vam omogočajo kombiniranje 4 aplikacij na enem pasu, odvisno od uporabnikovih želja. Izjemno trpežen pas je opremljen z udobnimi trakovi na zadnjici, ki razbremenijo ledveni del tekača med potegi in vlečenjem psa. Pas je neprecenljiva rešitev za tek na dolge razdalje in v primeru močnih psov. Za ljudi, ki začnejo teči s psom, smo ustvarili možnost, da jih odvijete in uporabite samo zategovalni pas. Psi, ki med tekom potrebujejo veliko svobode, se lahko pripnejo le na polkrog na traku in prosto spremenijo smer teka, da ne bi motili tekača. V nasprotnem primeru lahko ta del odstranite iz pasu in ga ne uporabljate.

Maksimalni obseg pasu vodnika: 120cm

Pas ne vsebuje povodca za tek!  

Pas za tek s psom CANICROSS

30,90  z DDV

Šifra: 12780 Kategorija: Oznaki: ,

OPIS IZDELKA

Barva povodca

Material povodca

Kolekcija

Tekalni pas DINGO je posebej zasnovan izdelek za Dogtrekking in Canicross. Premišljene rešitve vam omogočajo kombiniranje 4 aplikacij na enem pasu, odvisno od uporabnikovih želja. Izjemno trpežen pas je opremljen z udobnimi trakovi na zadnjici, ki razbremenijo ledveni del tekača med potegi in vlečenjem psa.

Pas je neprecenljiva rešitev za tek na dolge razdalje in v primeru močnih psov. Za ljudi, ki začnejo teči s psom, smo ustvarili možnost, da jih odvijete in uporabite samo zategovalni pas. Psi, ki med tekom potrebujejo veliko svobode, se lahko pripnejo le na polkrog na traku in prosto spremenijo smer teka, da ne bi motili tekača. V nasprotnem primeru lahko ta del odstranite iz pasu in ga ne uporabljate.

Maksimalni obseg pasu vodnika: 120cm

Pas ne vsebuje povodca za tek!  

Blagovna znamka

Dingo

Izdelki iz drugih kategorij

Neighbourhood Nasties

MAGIC THE MONKEY opica pliško

11,95 14,95  z DDV

Neighbourhood Nasties

WALKER THE DOG pes pliško

13,95 17,95  z DDV
37,95 47,95  z DDV