Komplet oprsnica in povodec BeHappy Watermelon

24,99 26,99  z DDV

Sprehajalni komplet za mini pasme ali pasje mladičke in tudi za mačke, težke do 3 kg. Izdelan iz najkakovostnejših materialov, trpežen, široka paleta nastavitev. V kompletu z udobnim povodcem.

Prednosti nastavljivega kompleta:
velik obseg prilagajanja;
povodec vključen;
mehke, ne povzročajo odrgnin;
močni karabini;
odporen na vremenske razmere;
enostavno čiščenje;
žive barve, vidne od daleč;
izdelani iz najkakovostnejših materialov;

Serija BeHappy je namenjena vsem, ki želijo izstopati iz množice. To je odlična rešitev za vse, ki cenijo raznolikost. Izrazit videz z bogatimi barvami bo pritegnil številne poglede. Poleg tega lahko zaradi kakovosti izdelka v njem uživate še dolgo.

OPIS IZDELKA

AMIPLAY kolekcija

Barva izdelka

Zelena

Velikost izdelka

,

BeHappy nastavljiv komplet je odlična izbira za vsakodnevne sprehode za male pse mini pasem ali pasje mladičke in tudi za mačke. Velik obseg nastavitev na obeh zankah omogoča popolno prileganje. Izdelane so iz mehkega, a zelo trpežnega dvostranskega traku, zaradi česar so mehke, prilagodljive in prijetne na dotik, zato ni nevarnosti odrgnin, drgnjenja ali trganja dlak. Oprsnico je zelo enostavno namestiti zahvaljujoč zaponkam na obeh obročih. Pritrdilni elementi so varni in dobro varujejo pred nenamernim odpenjanjem. Oprsnica se odlično prilega, hkrati pa ne pritiska, kar bistveno poveča udobje sprehodov.
V kompletu je povodec, gre za klasičen 150 cm dolg model z lahkotno vponko, ki ljubljenčka ne obremenjuje. Zagotavlja veliko varnost in daje možnost, da med hojo raziskujejo območje.

Blagovna znamka

Amiplay

Izdelki iz drugih kategorij

Neighbourhood Nasties

SCRATCHMO pliško

11,95  z DDV
Komplet oprsnica in povodec BeHappy Watermelon
24,99 26,99  z DDV Select options