Vzmetnica blazina ZipClean Classic

34,99 59,99  z DDV

Vzmetnica ZipClean Classic je kot nalašč za počitek psa. Izdelana je iz zelo trpežne pohištvene tkanine in sintetičnega usnja, odpornega proti poškodbam, napolnjena z oblazinjeno peno, odporno proti deformacijam, zahvaljujoč kateri bo psu še dolgo služila. Čiščenje postelje je enostavna, saj je opremljena s sistemom amiplay ZipClean, zahvaljujoč katere lahko prevleke enostavno odstranite in operete ročno ali v pralnem stroju.
naravni videz;
univerzalna oblika;
velika debelina;
odporen na deformacije;
material za udobje;
tkanina za pohištvo, odporna proti poškodbam;
iz visokokakovostnih materialov;
Serija Classic bo všeč poznavalcem, ki iščejo funkcionalnost z dobrim slogom. Podjetje amiplay izpolnjuje ta pričakovanja z ustvarjanjem visokokakovostnih izdelkov, ki bodo služili še dolgo. Serija Classic je umirjena barvna shema, ki se zelo prilega tako klasičnemu kot sodobnemu dizajnu. Izdelke iz trpežne tkanine, elegantno kombinirane s sintetičnim usnjem, bodo zagotovo cenili ljubitelji dobrega sloga in elegance.
Šifra: 247048- Kategorije: , ,

OPIS IZDELKA

AMIPLAY kolekcija

Barva izdelka

Kremna, Rjava, Svetlo siva, Temno siva

Velikost ležišča

, ,

Posebnost ležišča

,

Blazina ima veliko površino, zaradi česar je popoln, kadar je na voljo omejen prostor. Pri pravilni izbiri postelje je vredno izmeriti površino spečega psa. Blazina naj omogoča psu, da se obrne in uleže v udobnem položaju. To bo odlično počivališče in če bo postavljeno na pravo mesto, bo za pse postalo zatočišče, kjer se bo počutil varnega.
Ne pozabite, da je vredno spodbuditi svojega psa k uporabi njemu lastnega ležišča. Sprva je vredno nanj postaviti nekaj, kar diši po domu. Lahko je odeja, brisača ali stara majica. Zahvaljujoč temu bo pes želel ostati v brlogu in ga pravilno uporabljati, poleg tega pa mu bo dajal občutek varnosti.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vzmetnica blazina ZipClean Classic”

Blagovna znamka

Amiplay

Izdelki iz drugih kategorij

ČrnaČrna
4,99 6,99  z DDV
OranžnaOranžna
PinkPink
RumenaRumena
+5
7,99 11,99  z DDV
Rdeča-SivaRdeča-Siva
SivaSiva
Temno modra-SivaTemno modra-Siva
+2
16,99 22,99  z DDV
ModraModra
PinkPink
RjavaRjava
+3
8,99 9,99  z DDV
Vzmetnica blazina ZipClean Classic
34,99 59,99  z DDV Select options