Transportni boks – torba za psa Morgan

79,99 84,99  z DDV

Transportni boks za miniaturne pse. Izdelan iz visokokakovostnih materialov, trpežen in priročen. Varne zadrge in udoben ročaj za nošenje na rami.

Prednosti transporterja za psa
pritrjena z zadrgo;
enostavno zložljivo in razgrnjeno;
udoben jermen, ki omogoča, da torbo nosite na rami;
opremljen s povodcem za pritrditev psa;
izvlečna tla;
mrežica na vsaki strani za prezračevanje;
iz visokokakovostnih materialov;

Serija Morgan bo privlačna za tiste, ki iščejo funkcionalnost v slogu. Podjetje amiplay izpolnjuje ta pričakovanja z ustvarjanjem visokokakovostnih izdelkov, ki bodo služili še dolgo. Serija Morgan je zanimiva barvna shema, ki bo popestrila vsako stilizacijo. Izdelke iz trpežne tkanine v kombinaciji s sintetičnim usnjem bodo še posebej cenili ljubitelji dobrega sloga in elegance. Ponujeni izdelki bodo dodali razred in pritegnili veliko pogledov!

OPIS IZDELKA

AMIPLAY kolekcija

Barva izdelka

Bela, Rjava, Rumena, Črna

Mere izdelka

,

Transporter serije Morgan je odlična izbira za vsako potovanje. Izdelana je iz zelo trpežne tkanine in eko usnja, odporna na poškodbe. To so najkakovostnejši materiali, ki se uporabljajo pri proizvodnji pohištva.
Nosilec je na zelo priročen način pritrjen z zadrgo. Zahvaljujoč mrežici na vsaki strani je vse skupaj dobro prezračeno, kar znatno poveča udobje potovanja. Na vrhu je ročaj, ki vam omogoča, da nosite nosilec v roki, in dolg jermen, ki ga lahko udobno nosite na rami.
Na sredini je kratek povodec s karabinom, zahvaljujoč kateremu lahko psa varno pritrdite, da med prevozom ne skoči ven, in snemljiva tla, zaradi katerih je nosilka udobnejša za vašega ljubljenčka. Olajša tudi čiščenje. Oblika in materiali, iz katerih je izdelan, bodo nepogrešljiv element vsakega potovanja.
Transporter se lahko popolnoma zloži, kar bistveno zmanjša njegove dimenzije. To je zelo koristno, zlasti pri premikanju ali shranjevanju. Poleg tega jo lahko zahvaljujoč tej rešitvi vzamemo s seboj dobesedno povsod, kar bo zagotovo zmanjšalo stres psa, povezan s spremembo okolja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Transportni boks – torba za psa Morgan”

Blagovna znamka

Amiplay

Izdelki iz drugih kategorij

AbstrationAbstration
CubeCube
Vojaški vzorecVojaški vzorec
33,99 44,99  z DDV

Nosilci za pasje kakec vrečke

Nosilec za POOP vrečke za pasje kakce

1,50  z DDV

Neighbourhood Nasties

MAGIC THE MONKEY opica pliško

11,95 14,95  z DDV
64cm dolžine!
Transportni boks – torba za psa Morgan
79,99 84,99  z DDV Select options