Sofa postelja ZipClean 2 v 1 Classic

54,99 89,99  z DDV

Blazina oziroma postelja ZipClean 2v1 Classic bo idealen kraj za počitek psa. Zaradi univerzalne oblike in elegantnega dizajna se zlahka prilega vsakemu stilu doma in bo v dobrem slogu naklonjen ljubiteljem elegance. Dodatna prednost je dvostranskost celotne blazine, zahvaljujoč kateri lahko v nekaj trenutkih popolnoma spremenimo njen videz.
Izdelana iz zelo trpežne tkanine in umetnega usnja, odpornega na poškodbe. Materiali so zelo kakovostni in se uporabljajo pri izdelavi pohištva. Vse skupaj je napolnjeno z veliko količino polnila, odporne proti deformacijam, zahvaljujoč kateri bo dolgo služila psu. Opremljena s sistemom amiplay ZipClean, ki omogoča enostavno odstranjevanje vseh prevlek za pranje v pralnem stroju ali ročno. Tako je čiščenje in osvežitev postelje zelo enostavna.
sistem 2v1 ZipClean
dvostranska;
eleganten videz;
sintetično usnje, enostavno čiščenje;
univerzalna oblika;
odstranljiva, dvostranska blazina;
tkanina, odporna proti poškodbam;
odporen na deformacije;
material za udobje;
iz visokokakovostnih materialov;
Serija Classic bo všeč poznavalcem, ki iščejo funkcionalnost z dobrim slogom. Podjetje amiplay izpolnjuje ta pričakovanja z ustvarjanjem visokokakovostnih izdelkov, ki bodo služili še dolgo. Serija Classic je umirjena barvna shema, ki se zelo prilega tako klasičnemu kot sodobnemu dizajnu. Izdelke iz trpežne tkanine, elegantno kombinirane s sintetičnim usnjem, bodo zagotovo cenili ljubitelji dobrega sloga in elegance.
Sofa postelja ZipClean 2 v 1 Classic
Šifra: 247246- Kategorije: , ,

OPIS IZDELKA

AMIPLAY kolekcija

Barva izdelka

Kremna, Rjava, Svetlo siva, Temno siva

Velikost ležišča

, , ,

Posebnost ležišča

Postelja je opremljena s sistemom 2v1, blazina je dvostranska. Po eni strani je narejen iz tkanine, ki je prijetna na dotik, po drugi strani pa iz sintetičnega usnja, ki ga je enostavno vzdrževati. Popolna rešitev je, ko se vrnemo s psom, na primer po sprehodu po dežju ali za mladičke, ki včasih posteljo nenadzorovano umažejo. Poleg tega blazino odlikuje velika debelina, ki zagotavlja udobje in zelo dobro toplotno izolacijo. Debele, mehke stranice postelje so idealen kraj za hišnega ljubljenčka, ki išče varno mesto. Pri pravilni izbiri postelje je vredno izmeriti površino spečega psa. Postelja naj omogoča psu, da se obrne in uleže v udobnem položaju.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sofa postelja ZipClean 2 v 1 Classic”

Blagovna znamka

Amiplay

Izdelki iz drugih kategorij

OranžnaOranžna
ČrnaČrna
OlivnaOlivna
16,90 19,90  z DDV
OranžnaOranžna
PinkPink
RozaRoza
+5
16,00  z DDV