Sofa postelja Fun

27,99 47,99  z DDV

Počivališče za pse. Izdelana iz visokokakovostnih materialov, trpežna, odporna na poškodbe.

Postelja Sofa Fun je odličen kraj za počitek psa. Zaradi univerzalne oblike in zanimivega dizajna se popolnoma ujema s katerokoli notranjostjo doma. Ta brlog bo odlično počivališče, če pa bo postavljen na pravo mesto, bo za pse postal zatočišče, kjer se bo počutil varnega.

tkanina, odporna proti poškodbam;
univerzalna oblika;
odstranljiva blazina;
raznoliki vzorci;
odporen na deformacije;
iz visokokakovostnih materialov;

 

Počisti
Šifra: 241268- Kategoriji: ,

OPIS IZDELKA

AMIPLAY kolekcija

Barva izdelka

Pink, Rjava, Črna, Rdeča

Velikost ležišča

, , ,

Postelja Sofa Fun je odličen kraj za počitek psa. Zaradi univerzalne oblike in zanimivega dizajna se popolnoma ujema s katero koli notranjostjo doma. Ta brlog bo odlično počivališče, če pa bo postavljen na pravo mesto, bo za pse postal zatočišče, kjer se bo počutil varnega.
Izdelana je iz zelo trpežne poliestrske tkanine, odporne proti poškodbam, napolnjena z veliko količino posebne mešanice sintetičnega puha in pene, odporne proti deformacijam, zahvaljujoč kateri bo psu dolgo služila. Vzglavnik lahko operete v pralnem stroju ali ročno, kar zelo olajša čiščenje in osvežitev posteljnine.
Za brlog je značilna velika blazina, ki zagotavlja udobje in zelo dobro toplotno izolacijo. Debele, mehke stranice postelje so idealen kraj za ljubkovanje hišnega ljubljenčka, ki išče varno mesto. Pri pravilni izbiri postelje je vredno izmeriti površino spečega psa. Ležišče naj omogoča psu, da se obrne in uleže v udobnem položaju.
Za serijo amiplay Fun so značilne intenzivne barve v kombinaciji z zanimivimi vzorci. Namenjen je vsem, ki cenijo funkcionalnost in raznolikost. Te funkcije vam omogočajo, da posteljo prilagodite kateri koli notranjosti. Poleg tega lahko zaradi kakovosti izdelka v njem uživate še dolgo.
Ne pozabite, da je vredno spodbuditi svojega psa k uporabi njemu lastnega ležišča. Sprva je vredno nanj postaviti nekaj, kar diši po domu. Lahko je odeja, brisača ali stara majica. Zahvaljujoč temu bo pes želel ostati na ležišču in ga pravilno uporabljati, poleg tega pa mu bo dajal občutek varnosti.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sofa postelja Fun”

Blagovna znamka

Amiplay