Ovalna blazina Fun

15,99 23,99  z DDV

postelja amiplay Fun Dog, ovalna
Ovalna postelja Fun je idealen kraj za počitek psa. Zaradi univerzalne oblike in zanimivega dizajna se popolnoma ujema s katero koli notranjostjo. Ta brlog bo odlično počivališče, če pa bo postavljen na pravo mesto, bo za pse postal zatočišče, kjer se bo počutil varnega.
Izdelana je iz zelo trpežne poliestrske tkanine, odporne proti poškodbam, napolnjena z veliko količino posebne mešanice sintetičnega puha in pene, odporne proti deformacijam, zaradi česar bo psu dolgo služila. Vzglavnik lahko operete v pralnem stroju ali ročno, kar zelo olajša čiščenje in osvežitev posteljnine.
Za brlog je značilna velika sedežna površina glede na zunanje mere, zahvaljujoč kateri bo všeč vsakemu psu, kar mu bo dalo velik občutek udobja. Pri pravilni izbiri postelje je vredno izmeriti površino spečega psa. Postelja naj omogoča psu, da se obrne in uleže v udobnem položaju.
Za serijo amiplay Fun so značilne intenzivne barve v kombinaciji z zanimivimi vzorci. Namenjen je vsem, ki cenijo funkcionalnost in raznolikost. Te funkcije vam omogočajo, da posteljo prilagodite kateri koli notranjosti. Poleg tega lahko zaradi kakovosti izdelka v njem uživate še dolgo.
Ne smemo pozabiti, da je vredno spodbuditi psa k uporabi. Sprva je vredno nanj postaviti nekaj, kar diši po domu. Lahko je odeja, brisača ali stara majica. Zahvaljujoč temu bo pes želel ostati v brlogu in ga pravilno uporabljati, poleg tega pa mu bo dajal občutek varnosti.
Prednosti zabavnega ovalnega brloga:
tkanina, odporna proti poškodbam;
univerzalna oblika;
odporen na deformacije;
izvlečna blazina;
raznoliki vzorci;
iz visokokakovostnih materialov;
PinkPink
RjavaRjava
ČrnaČrna
RdečaRdeča
Počisti
Šifra: 241121- Kategoriji: ,

OPIS IZDELKA

AMIPLAY kolekcija

Barva izdelka

Pink, Rjava, Črna, Rdeča

Velikost ležišča

, , ,

Posebnost ležišča

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ovalna blazina Fun”

Blagovna znamka

Amiplay