Komplet oprsnica in povodec za mačko Twist

10,99 12,99  z DDV

Sprehajalni komplet za mačke, težke do 3 kg. Izdelan iz najkakovostnejših materialov, trpežen, široka paleta nastavitev. V kompletu z udobnim povodcem.

Prednosti nastavljivega kompleta za mačke Twist:
velik obseg prilagajanja;
povodec vključen;
mehke, ne povzročajo odrgnin;
močni karabini;
odporen na vremenske razmere;
enostavno čiščenje;
žive barve, vidne od daleč;
izdelani iz najkakovostnejših materialov;

Serija amiplay Twist je namenjena ljudem, ki želijo izstopati iz množice. To je odlična rešitev za vse, ki cenijo raznolikost. Izrazit videz z bogatimi barvami bo pritegnil številne poglede. Poleg tega lahko zaradi kakovosti izdelka v njem uživate še dolgo.

Počisti

OPIS IZDELKA

AMIPLAY kolekcija

Barva izdelka

Modra, Oranžna, Pink, Zelena, Rdeča

Velikost izdelka

,

Posebnost oprsnice

Twist nastavljiv komplet je odlična izbira za vsakodnevne sprehode. Velik obseg nastavitev na obeh zankah omogoča popolno prileganje. Izdelane so iz mehkega, a zelo trpežnega dvostranskega traku, zaradi česar so mehke, prilagodljive in prijetne na dotik, zato ni nevarnosti odrgnin, drgnjenja ali brisanja las. Pas je zelo enostavno namestiti zahvaljujoč zaponkam na obeh obročih. Pritrdilni elementi so varni in dobro varujejo pred nenamernim odpenjanjem. Pas se odlično prilega in dobro prilega, hkrati pa ne pritiska, kar bistveno poveča udobje sprehodov.
V kompletu je povodec, gre za klasičen 150 cm dolg model z lahkotno vponko, ki mačke ne obremenjuje. Zagotavlja veliko varnost in daje hišnim ljubljenčkom možnost, da med hojo raziskujejo območje.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Komplet oprsnica in povodec za mačko Twist”

Blagovna znamka

Amiplay