ALDOG SENIOR

14,90  z DDV

Aldog® Senior je popolna hrana za pse, ki zagotavlja zdravo in uravnoteženo prehrano, namenjeno odraslim psom starejšim od osem let. Prehrana starih psov mora vsebovati snovi, ki pripomorejo k ohranjanju zdravega kožuha in njihove sklepe v dobri formi, ter jim pomaga premagovati in blažiti težave povezane s starostjo. V tej fazi moramo pri pseh zaščititi hrustančna tkiva, ki sčasoma postanejo bolj krhka. Zato Aldog® Senior vsebuje veliko količino glukozamina, ki pomaga ohranjati hrustanec.

Aldog® Senior vsebuje hondroitin in glukozamin v kombinaciji z MSM (metilsulfonilmetanom), t.j. naravno organsko žveplo z antipiretično in protivnetno funkcijo. Vsebuje tudi taurin in L-karnitin, ki pomagajo izboljšati delovanje srca. Hranilna sestava je dopolnjena z ribjim oljem za vitamin D3, ki je nepogrešljiv za ohranitev kosti in spodbujanje absorpcije kalcija. Vsebuje tudi laneno olje, ki vsebuje velike količine omega 3, EPA in DHA, vzdrževanje sijajnega krzna.

Ni na zalogi

OPIS IZDELKA

Okus obroka

,

Velikost pakiranja (neto):

3kg

Posebnost hranila

,

Velikost briketov

Aldog® Senior je popolna hrana za pse, ki zagotavlja zdravo in uravnoteženo prehrano, namenjeno odraslim psom starejšim od osem let. Prehrana starih psov mora vsebovati snovi, ki pripomorejo k ohranjanju zdravega kožuha in njihove sklepe v dobri formi, ter jim pomaga premagovati in blažiti težave povezane s starostjo. V tej fazi moramo pri pseh zaščititi hrustančna tkiva, ki sčasoma postanejo bolj krhka. Zato Aldog® Senior vsebuje veliko količino glukozamina, ki pomaga ohranjati hrustanec.

Aldog® Senior vsebuje hondroitin in glukozamin v kombinaciji z MSM (metilsulfonilmetanom), t.j. naravno organsko žveplo z antipiretično in protivnetno funkcijo. Vsebuje tudi taurin in L-karnitin, ki pomagajo izboljšati delovanje srca. Hranilna sestava je dopolnjena z ribjim oljem za vitamin D3, ki je nepogrešljiv za ohranitev kosti in spodbujanje absorpcije kalcija. Vsebuje tudi laneno olje, ki vsebuje velike količine omega 3, EPA in DHA, vzdrževanje sijajnega krzna. 

Aldog® Senior je popolna hrana za odrasle pse od dopolnjenih 8 let starosti dalje. Je enostavno prebavljiva, zahvaljujoč dvojno kuhanim koruznim kosmičem, zaščitnikom jeter, kot je holin klorid, in probiotikom, kot je FOS, mešanica fruktooligosaharidov iz cikorskega inulina.

Sestava:

Koruzni kosmiči, dehidrirano meso (10%, piščanec), pesina pulpa, piščančje olje, hidrolizat piščančjih beljakovin, 1,5% laneno olje, 0,5% olje ribe trske, natrijev klorid, hondroitin sulfat, HCL glukozamin, MSM (metilsulfonilmetan), L-karnitin, minerali in vitamini.

Dejstva o hranilni vrednosti:

Nerafinirani proteini: 25,00%
Surove maščobe: 12%
Nerafinirana vlakna: 2,5%
Nerafiniran pepel: 7%
Kalcij: 1,8%
Fosfor: 1,1%
Omega 6: 2,65%
Omega 3: 0,9%

Hranilni dodatki (na kg)

Vitamin A (kot retinil acetat) UI 29.500 – Vitamin D3 (kot holekalciferol) UI 2.100 – Vitamin E (vsi-rac-alfa-tokoferil acetat) 600 mg – Vitamin B1 (tiamin nitrat) 26.000 mg – Vitamin B2 (riboflavin) 32.5 mg – vitamin B6 (piridoksinijev klorid) 15,6 mg, vitamin B12 122 312 mg, vitamin H (biotin) 41,6 mg, vitamin PP (niacin) 65 mg, pantotenska kislina 39 mg, folna kislina 3,64 mg, holin klorid 2500 mg. Železov sulfat monohidrat 650 mg, natrijev selenit 0,88 mg, bakrov sulfat pentahidrat 95 mg, manganov sulfat monohidrat 180 mg, cinkov oksid 380 mg, brezvodni kalcijev jodat 5 mg.

Organoleptični dodatki – okusi

Izvleček kostanja

Aminokisline (na kg)

L-karnitin 50%, 100 mg

Tehnološki dodatki (na kg)

MSM (metilsulfonilmetan) 400 mg, glukozamin 400 mg, hondroitin sulfat 260 mg

Presnovna energija

3900 kcal / kg

Navodila
Aldog® Senior je namenjen za pse od dopolnjenih 8 let starosti. Brikete zmešajte s toplo vodo nekaj minut preden jih ponudite svojemu psu, lahko pa jih pustite suhe. Držite se odmerkov v tabeli.

Vedno poskrbite, da ima žival dostop do sveže vode. Če se Aldog® Senior uporabi za zamenjavo druge vrste hrane in / ali vrste prehrane, je najbolje, da se postopoma vključi v prehrano psa, torej zvišujte količino nove in zmanjšujte količino stare nekaj dni, dokler ni 100% samo Aldog.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ALDOG SENIOR”

Blagovna znamka

Aldog

Ta blagovna znamka vas bo navdušila, saj gre za družinsko kmetijo z butično proizvodnjo!

ALDOG® je briketirana pasja hrana ustvarjena v sodelovanju z veterinarskimi nutricionisti in rejci, saj vsebuje skrbno izbrane naravne sestavine, pridobljene izključno lokalno s severa podalpske Italije. Ima visoko vsebnost beljakovin, ki jo dopolnjujejo vitamini in antioksidanti, ki odlično poskrbijo za zdravje in dobro počutje psov vseh pasem.
100% naravno 100% avtentično 100% italijansko

Je idealna hrana za pse vseh pasem, saj je celoten proizvodni proces skrbno nadzorovan in v skladu z značilnostmi, opisanimi v prehranski tabeli.

Prehranska formula ALDOG® obravnava številna vprašanja, ki se pojavljajo pri vzreji psov, od slabega apetita do dermatoloških, imunskih in gastrointestinalnih težav.

Izdelki iz drugih kategorij

Akcija!

Smeško plišaste igrače

TONGUE OUT smeško

6,00  z DDV