ALDOG SALMON losos

(1 mnenje stranke)

Aldog® Salmon Losos je izdelek, ki je priporočljiv za vse odrasle pse, ki zahtevajo več okusa in lažjo prebavljivost v vročih poletnih mesecih. Losos je lažje prebavljiv, zaradi česar je zelo priporočljiv za toplejše mesece, ko pes večinoma nima toliko energije in veliko počiva. Ta prehrana ima tudi dodano korist, saj pomaga vzdrževati sijočo in zdravo dlako.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Šifra: AD_AD_Salmon Kategorije: , , , Oznaki: ,

OPIS IZDELKA

Okus obroka

Velikost pakiranja (neto):

3kg, 12kg

Posebnost hranila

, ,

Velikost briketov

,

Aldog® Salmon Losos je izdelek, ki je priporočljiv za vse odrasle pse, ki zahtevajo več okusa in lažjo prebavljivost v vročih poletnih mesecih. Losos je lažje prebavljiv, zaradi česar je zelo priporočljiv za toplejše mesece, ko pes večinoma nima toliko energije in veliko počiva. Ta prehrana ima tudi dodano korist, saj pomaga vzdrževati sijočo in zdravo dlako.

Aldog® losos je popolna hrana za odrasle pse za vzdrževanje hranil z normalno fizično aktivnostjo. Aldog losos je enostaven za prebavo, zahvaljujoč dvojno kuhanim žitnim kosmičem, zaščitnikom jeter, kot je holin klorid, in probiotiki, kot je FOS, mešanica fruktooligosaharidov iz cikorskega inulina. Zahvaljujoč  veliki vsebnosti omega 3 in omega 6 in veliki količini naravnih antioksidantov zagotavlja tudi sijočo dlako!

Sestava:

Dehidrirani losos (30% min), koruzni kosmiči, koruza, riž, dehidrirano meso, lososovo olje, hidrolizat piščančjih beljakovin, celulozno pulpo, pivski kvas, piščančje olje, holin klorid, FOS (fructooligosaccharides), natrijev klorid, ekstrakt kostanja, in vitamini.

Dejstva o hranilni vrednosti:

Nerafinirani proteini: 24,00%
Surove maščobe: 12%
Nerafinirana vlakna: 2%
Nerafiniran pepel: 5%
Kalcij: 1,06%
Fosfor: 0,90%
Omega 6: 3.30%
Omega 3: 0.80%

Hranilni dodatki (na kg)

Vitaminski AI 13.000, Vitamin D3 UI 909, Vitamin E (all-rac-alfa tokoferil acetat) 225 mg, holinski klorid 1200 mg. Železovega sulfata monohidrata 278,56 mg, bakrovega sulfata pentahidrata 40,11 mg, cinkovega oksida 162,50 mg, manganovega sulfata monohidrata 78,34 mg, natrijevega selenita 0,37 mg, kalcijevega jodata 2,1 mg.

 
Organoleptični dodatki – okusi
Izvleček kostanja

Presnovna energija

3990 kcal / kg

Navodila
Aldog® Salmon Losos je namenjen za odrasle pse od dopolnjenega 12 meseca starosti. Brikete zmešajte s toplo vodo nekaj minut preden jih ponudite svojemu psu, lahko pa jih pustite suhe. Držite se odmerkov v tabeli.

Vedno poskrbite, da ima žival dostop do sveže vode. Če se Aldog® Salmon uporabi za zamenjavo druge vrste hrane in / ali vrste prehrane, je najbolje, da se postopoma vključi v prehrano psa, torej zvišujte količino nove in zmanjšujte količino stare nekaj dni, dokler ni 100% samo Aldog.

1 mnenje za ALDOG SALMON losos

  1. Živko Z.

    Odlično! Moj Chunk je samo te brikete, in to brez, da bi mu moral preliti s toplo vodo! Še nobenih briketov ni pojedel samih, tile pa so tako ješči, da je veselje 🙂

Podaj mnenje

Blagovna znamka

Aldog

Ta blagovna znamka vas bo navdušila, saj gre za družinsko kmetijo z butično proizvodnjo!

ALDOG® je briketirana pasja hrana ustvarjena v sodelovanju z veterinarskimi nutricionisti in rejci, saj vsebuje skrbno izbrane naravne sestavine, pridobljene izključno lokalno s severa podalpske Italije. Ima visoko vsebnost beljakovin, ki jo dopolnjujejo vitamini in antioksidanti, ki odlično poskrbijo za zdravje in dobro počutje psov vseh pasem.
100% naravno 100% avtentično 100% italijansko

Je idealna hrana za pse vseh pasem, saj je celoten proizvodni proces skrbno nadzorovan in v skladu z značilnostmi, opisanimi v prehranski tabeli.

Prehranska formula ALDOG® obravnava številna vprašanja, ki se pojavljajo pri vzreji psov, od slabega apetita do dermatoloških, imunskih in gastrointestinalnih težav.

Izdelki iz drugih kategorij

KremnaKremna
MintMint
PinkPink
+2

Kolosej postelje

Colosseum postelja Babydoll

33,99 41,99  z DDV

Dvostranske postelje

BOOGIE dvostranska postelja

49,00 75,00  z DDV

Izdelki proti zajedalcem in za higieno prostorov

PETVITAL BIO INSECT shocker pršilo za okolico

14,00  z DDV