ALDOG PORK svinjina z rižem

Aldog® Pork & Rice svinjina in riž je monoproteinska – specifična hrana za pse, ki trpijo zaradi intolerance na različne zvrsti hrane. Ta formula vsebuje en sam, plemenit vir beljakovin, ki ga zagotavlja pusto svinjsko meso. Svinina je enostavna za prebavo in zelo ješča. uporaba riža kot edinega izvora škroba pa skupaj z F. O. S. in holin kloridom zagotavlja večjo prebavljivost izdelka. Izdelek je brez koruze in njenih derivatov.

Aldog® Pork & Rise z zdravo in uravnoteženo formulo preprečuje nastanek dermatitisa in drugih težav s kožo.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Šifra: AD_AD_PorkRice Kategorije: , , , Oznaki: ,

OPIS IZDELKA

Okus obroka

Velikost pakiranja (neto):

3kg, 12kg

Posebnost hranila

, ,

Velikost briketov

,

Aldog® svinjina in riž je specifična hrana za pse z intoleranco do različnih zvrsti hrane. Formula vsebuje en sam plemenit vir živalskih beljakovin: pusto svinjino – je monoproteinska hrana! Svinjina je lažje prebavljiva in zelo okusna. Riž je edina žitarica – ni koruze ali njenih derivatov – zaradi česar je izdelek zelo enostaven za prebavo. Aldog® svinjina in riž je namenjen občutljivim psom ali občutljivim pasmam na splošno, saj z zdravo in uravnoteženo formulo, preprečuje nastanek dermatitisa ali drugih težav s kožo.

Aldog® svinjina in riž je popolna hrana za odrasle pse od dopolnjenega 1 leta starosti dalje, ki vsebuje en sam živalski vir beljakovin in maščob, podprt z eno žitarico – rižem. Prisotnost zaščitnikov jeter, kot so holin klorid in probiotiki, kot je FOS (mešanica fruktooligosaharidov iz cikorskega inulina), znatno izboljšajo prebavni proces.

Sestava:

Riž  dehidrirano meso (svinjina min. 35%), mast, sladkorna pesa, hidroliziran protein svinjskih jeter, monokalcijev fosfat, rastlinska vlakna, laneno seme, lososovo olje, holin klorid, FOS (fruktoligosaharidi), ekstrakt kostanja, natrijev klorid , glukozamin 99% (510 mg / kg), 90% hondroitinijevega sulfata (510 mg / kg), Msm (metil-sulfonil-metan), mineralne soli, minerali in vitamini.

Dejstva o hranilni vrednosti:

Nerafinirani proteini: 25,00%
Surove maščobe: 16%
Nerafinirana vlakna: 1%
Nerafiniran pepel: 7%
Kalcij: 1,7%
Fosfor: 1,05%

Hranilni dodatki (na kg)

Vitamin A 12.500, vitamin D3 UI 900, vitamin E (all-rac-alfa-tokoferil acetat) 215 mg, holin klorid 1.250 mg. Železov sulfat monohidrat 265,00 mg, bakrov sulfat pentahidrat 38,00 mg, cinkov oksid 155,00 mg, manganov sulfat monohidrat 75,00 mg, natrijev selenit 0,35 mg, kalcijev jodat 2,00 mg.

 
Organoleptični dodatki – okusi
Izvleček kostanja

Presnovna energija

4100 kcal / kg

Navodila
Aldog® Junior Pork&Rice oziroma Svinina&Riž je namenjen za starost od 2-12 mesecev starosti. Brikete zmešajte s toplo vodo nekaj minut preden jih ponudite svojemu psu, lahko pa jih pustite suhe. Držite se odmerkov v tabeli.

Vedno poskrbite, da ima žival dostop do sveže vode. Če se Aldog® Junior Pork&Rice uporabi za zamenjavo druge vrste hrane in / ali vrste prehrane, je najbolje, da se postopoma vključi v prehrano psa, torej zvišujte količino nove in zmanjšujte količino stare nekaj dni, dokler ni 100% samo Aldog Pork&Rice.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ALDOG PORK svinjina z rižem”

Blagovna znamka

Aldog

Ta blagovna znamka vas bo navdušila, saj gre za družinsko kmetijo z butično proizvodnjo!

ALDOG® je briketirana pasja hrana ustvarjena v sodelovanju z veterinarskimi nutricionisti in rejci, saj vsebuje skrbno izbrane naravne sestavine, pridobljene izključno lokalno s severa podalpske Italije. Ima visoko vsebnost beljakovin, ki jo dopolnjujejo vitamini in antioksidanti, ki odlično poskrbijo za zdravje in dobro počutje psov vseh pasem.
100% naravno 100% avtentično 100% italijansko

Je idealna hrana za pse vseh pasem, saj je celoten proizvodni proces skrbno nadzorovan in v skladu z značilnostmi, opisanimi v prehranski tabeli.

Prehranska formula ALDOG® obravnava številna vprašanja, ki se pojavljajo pri vzreji psov, od slabega apetita do dermatoloških, imunskih in gastrointestinalnih težav.

Izdelki iz drugih kategorij

ModraModra
PinkPink
SivaSiva

Kopalni plašči in brisače

Brisača za psa z žepi SPA

16,99 19,99  z DDV
ModraModra
Temno modraTemno modra
12,99 18,99  z DDV