ALDOG MAINTENANCE

14,90 35,50  z DDV

Aldog® Maintenance zagotavlja uravnoteženo prehrano za vse odrasle pse, kar pomeni maksimalno vzdrževanje mišične mase in zdravja, ne glede na njihovo fizično aktivnost. Aldog® Maintenance ima visoko vsebnost mesa in ohranja težo vašega psa na optimalnem nivoju, če upoštevate naše nasvete v tabeli s podatki o hranjenju.

Aldog® Maintenance je popolna hrana za odrasle pse od dopolnjenega 12 meseca starosti dalje za vzdrževanje teže in presnove z normalno fizično aktivnostjo. Je enostavno prebavljiva, zahvaljujoč dvojno kuhanim koruznim kosmičem, zaščitniki jeter, kot je holin klorid, in probiotiki, kot je FOS, mešanica fruktooligosaharidov iz cikorskega inulina.

Počisti

OPIS IZDELKA

Teža Ni na voljo
Okus obroka

Mešanica okusov, Piščanec

Velikost pakiranja (neto):

3kg, 12kg

Posebnost hranila

,

Velikost briketov

,

Aldog® Maintenance zagotavlja uravnoteženo prehrano za vse odrasle pse, kar pomeni maksimalno vzdrževanje mišične mase in zdravja, ne glede na njihovo fizično aktivnost. Aldog® Maintenance ima visoko vsebnost mesa in ohranja težo vašega psa na optimalnem nivoju, če upoštevate naše nasvete v tabeli s podatki o hranjenju.

Aldog® Maintenance je popolna hrana za odrasle pse od dopolnjenega 12 meseca starosti dalje za vzdrževanje teže in presnove z normalno fizično aktivnostjo. Je enostavno prebavljiva, zahvaljujoč dvojno kuhanim koruznim kosmičem, zaščitniki jeter, kot je holin klorid, in probiotiki, kot je FOS, mešanica fruktooligosaharidov iz cikorskega inulina.

Sestava:

Dehidrirano meso (30% min), koruzni kosmiči, koruza, riž, piščančje olje, hidrolizat piščančjih beljakovin, pesina pulpa, natrijev klorid, holin klorid, FOS (fruktooligosaharidi), ekstrakt kostanja, minerali in vitamini.

Dejstva o hranilni vrednosti:

Nerafinirani proteini: 25,00%
Surove maščobe: 15%
Nerafinirana vlakna: 2%
Nerafiniran pepel: 5%
Kalcij: 1%
Fosfor: 0,80%

Hranilni dodatki (na kg)

Vitamin A 12.500 UM, Vitamin D3 UI 900, Vitamin E (all-rac-alfa tokoferil acetat) 220 mg, holinski klorid 1200 mg. Železov sulfat monohidrat 270 mg, bakrov sulfat pentahidrat 40 mg, cinkov oksid 160 mg, manganov sulfat monohidrat 75 mg, natrijev selenit 0,36 mg, kalcijev jodat 2 mg.

 
Organoleptični dodatki – okusi
Izvleček kostanja

Presnovna energija

4200 kcal / kg

Navodila
Aldog® Maintenance je namenjen za odrasle pse od dopolnjenega 12 meseca starosti. Brikete zmešajte s toplo vodo nekaj minut preden jih ponudite svojemu psu, lahko pa jih pustite suhe. Držite se odmerkov v tabeli.

Vedno poskrbite, da ima žival dostop do sveže vode. Če se Aldog® Maintenance uporabi za zamenjavo druge vrste hrane in / ali vrste prehrane, je najbolje, da se postopoma vključi v prehrano psa, torej zvišujte količino nove in zmanjšujte količino stare nekaj dni, dokler ni 100% samo Aldog.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ALDOG MAINTENANCE”

Blagovna znamka

Aldog

Ta blagovna znamka vas bo navdušila, saj gre za družinsko kmetijo z butično proizvodnjo!

ALDOG® je briketirana pasja hrana ustvarjena v sodelovanju z veterinarskimi nutricionisti in rejci, saj vsebuje skrbno izbrane naravne sestavine, pridobljene izključno lokalno s severa podalpske Italije. Ima visoko vsebnost beljakovin, ki jo dopolnjujejo vitamini in antioksidanti, ki odlično poskrbijo za zdravje in dobro počutje psov vseh pasem. 100% naravno 100% avtentično 100% italijansko Je idealna hrana za pse vseh pasem, saj je celoten proizvodni proces skrbno nadzorovan in v skladu z značilnostmi, opisanimi v prehranski tabeli. Prehranska formula ALDOG® obravnava številna vprašanja, ki se pojavljajo pri vzreji psov, od slabega apetita do dermatoloških, imunskih in gastrointestinalnih težav.