ALDOG LIGHT sensitive

Aldog® Light je popolna hrana za pse s prekomerno telesno težo in pse, ki morajo težo izgubiti na zdrav in uravnotežen način. Hrana je bogata je z naravnimi in hitro prebavljivimi vlakni, da bi vaš kosmati prijatelj optimalno najhitreje prešel v dobro telesno formo.

Aldog® Light je popolna hrana za odrasle pse od dopolnjenega 12 meseca starosti dalje. Je enostavno prebavljiva, zahvaljujoč dvojno kuhanim koruznim kosmičem, zaščitniki jeter, kot je holin klorid, in probiotiki, kot je FOS, mešanica fruktooligosaharidov iz cikorskega inulina.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

OPIS IZDELKA

Okus obroka

,

Velikost pakiranja (neto):

3kg, 12kg

Posebnost hranila

,

Velikost briketov

,

Aldog® Light je popolna hrana za pse s prekomerno telesno težo in pse, ki morajo težo izgubiti na zdrav in uravnotežen način. Hrana je bogata je z naravnimi in hitro prebavljivimi vlakni, da bi vaš kosmati prijatelj optimalno najhitreje prešel v dobro telesno formo.

Aldog® Light je popolna hrana za odrasle pse od dopolnjenega 12 meseca starosti dalje. Je enostavno prebavljiva, zahvaljujoč dvojno kuhanim koruznim kosmičem, zaščitniki jeter, kot je holin klorid, in probiotiki, kot je FOS, mešanica fruktooligosaharidov iz cikorskega inulina.

Sestava:

Koruzni kosmiči, dehidrirano meso, pesina pulpa, piščančje olje, hidrolizat piščančjih beljakovin, pivski kvas, natrijev klorid, holin klorid, FOS (fruktooligosaharidi), ekstrakt kostanja, minerali in vitamini..

Dejstva o hranilni vrednosti:

Nerafinirani proteini: 22,00%
Surove maščobe: 9%
Nerafinirana vlakna: 3,5%
Nerafiniran pepel: 8%
Kalcij: 2%
Fosfor: 1,5%

Hranilni dodatki (na kg)

Vitaminski AI 10.500, Vitamin D3 UI 750, Vitamin E (all-rac-alfa tokoferil acetat) 105 mg, holinski klorid 1200 mg. Železov sulfat monohidrat 250 mg, bakrov sulfat pentahidrat 36 mg, cinkov oksid 145 mg, manganov sulfat monohidrat 70 mg, natrijev selenit 0,35 mg, kalcijev jodat 1,9 mg.

 
Organoleptični dodatki – okusi
Izvleček kostanja

Presnovna energija

3600 kcal / kg

Navodila
Aldog® Light je namenjen za odrasle pse s prekomerno telesno težo od dopolnjenega 12 meseca starosti. Brikete zmešajte s toplo vodo nekaj minut preden jih ponudite svojemu psu, lahko pa jih pustite suhe. Držite se odmerkov v tabeli.

Vedno poskrbite, da ima žival dostop do sveže vode. Če se Aldog® Light uporabi za zamenjavo druge vrste hrane in / ali vrste prehrane, je najbolje, da se postopoma vključi v prehrano psa, torej zvišujte količino nove in zmanjšujte količino stare nekaj dni, dokler ni 100% samo Aldog.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ALDOG LIGHT sensitive”

Blagovna znamka

Aldog

Ta blagovna znamka vas bo navdušila, saj gre za družinsko kmetijo z butično proizvodnjo!

ALDOG® je briketirana pasja hrana ustvarjena v sodelovanju z veterinarskimi nutricionisti in rejci, saj vsebuje skrbno izbrane naravne sestavine, pridobljene izključno lokalno s severa podalpske Italije. Ima visoko vsebnost beljakovin, ki jo dopolnjujejo vitamini in antioksidanti, ki odlično poskrbijo za zdravje in dobro počutje psov vseh pasem.
100% naravno 100% avtentično 100% italijansko

Je idealna hrana za pse vseh pasem, saj je celoten proizvodni proces skrbno nadzorovan in v skladu z značilnostmi, opisanimi v prehranski tabeli.

Prehranska formula ALDOG® obravnava številna vprašanja, ki se pojavljajo pri vzreji psov, od slabega apetita do dermatoloških, imunskih in gastrointestinalnih težav.

Izdelki iz drugih kategorij

Črna-SivaČrna-Siva
Temno modra-SivaTemno modra-Siva
Temno rdeča-SivaTemno rdeča-Siva
39,90  z DDV
ModraModra
OranžnaOranžna
SivaSiva
+2
15,50  z DDV