ALDOG LAMB jagnjetina

20,90 44,00  z DDV

Aldog® Lamb je naš gurmanski odgovor za vse izbirčne pse. Jagnjetina je okusna in boljša za naše kosmate prijatelje. Polnost ovčjega okusa zagotavlja zelo visoko stopnjo ješčosti, še posebej za naše najbolj izbirčne kosmate prijatelje.

Aldog® Lamb je popolna hrana za odrasle pse od dopolnjenega 12 meseca starosti dalje za vzdrževanje teže in presnove z normalno fizično aktivnostjo. Je enostavno prebavljiva, zahvaljujoč dvojno kuhanim koruznim kosmičem, zaščitniki jeter, kot je holin klorid, in probiotiki, kot je FOS, mešanica fruktooligosaharidov iz cikorskega inulina.

Zaradi lahkotne prebavljivosti je primeren tudi za pse seniorje.

Počisti

OPIS IZDELKA

Teža Ni na voljo
Okus obroka

Jagnjetina

Velikost pakiranja (neto):

3kg, 12kg

Posebnost hranila

Velikost briketov

, ,

Aldog® Lamb je naš gurmanski odgovor za vse izbirčne pse. Jagnjetina je okusna in boljša za naše kosmate prijatelje. Polnost ovčjega okusa zagotavlja zelo visoko stopnjo ješčosti, še posebej za naše najbolj izbirčne kosmate prijatelje. 

Aldog® Lamb je popolna hrana za odrasle pse od dopolnjenega 12 meseca starosti dalje za vzdrževanje teže in presnove z normalno fizično aktivnostjo. Je enostavno prebavljiva, zahvaljujoč dvojno kuhanim koruznim kosmičem, zaščitniki jeter, kot je holin klorid, in probiotiki, kot je FOS, mešanica fruktooligosaharidov iz cikorskega inulina.

Sestava:

Dehidrirano meso (30% min, od tega vsaj 15% ovčje meso), koruzni kosmiči, koruza, riž, dehidrirano meso, piščančje olje, hidrolizat piščančjih beljakovin, pesina pulpa, pivski kvas, natrijev klorid, holin klorid, FOS (fruktooligosaharidi) ekstrakt kostanja, minerali in vitamini.

Dejstva o hranilni vrednosti:

Nerafinirani proteini: 25,00%
Surove maščobe: 15%
Nerafinirana vlakna: 2%
Nerafiniran pepel: 6,5%
Kalcij: 1,45%
Fosfor: 0,85%

Hranilni dodatki (na kg)

Vitaminski AI 13.000, Vitamin D3 1.000, Vitamin E (all-rac-alfa tokoferil acetat) 225 mg, holin klorid 1250 mg. Železov sulfat monohidrat 275 mg, bakrov sulfat pentahidrat 40 mg, cinkov oksid 160 mg, manganov sulfat monohidrat 78 mg, natrijev selenit 0,37 mg, kalcijev jodat 2,1 mg.

 
Organoleptični dodatki – okusi
Izvleček kostanja

Presnovna energija

4100 kcal / kg

Navodila
Aldog® Lamb Jagnjetina je namenjen za odrasle pse od dopolnjenega 12 meseca starosti. Brikete zmešajte s toplo vodo nekaj minut preden jih ponudite svojemu psu, lahko pa jih pustite suhe. Držite se odmerkov v tabeli.

Vedno poskrbite, da ima žival dostop do sveže vode. Če se Aldog® Lamb Jagnjetina uporabi za zamenjavo druge vrste hrane in / ali vrste prehrane, je najbolje, da se postopoma vključi v prehrano psa, torej zvišujte količino nove in zmanjšujte količino stare nekaj dni, dokler ni 100% samo Aldog.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ALDOG LAMB jagnjetina”

Blagovna znamka

Aldog

Ta blagovna znamka vas bo navdušila, saj gre za družinsko kmetijo z butično proizvodnjo!

ALDOG® je briketirana pasja hrana ustvarjena v sodelovanju z veterinarskimi nutricionisti in rejci, saj vsebuje skrbno izbrane naravne sestavine, pridobljene izključno lokalno s severa podalpske Italije. Ima visoko vsebnost beljakovin, ki jo dopolnjujejo vitamini in antioksidanti, ki odlično poskrbijo za zdravje in dobro počutje psov vseh pasem. 100% naravno 100% avtentično 100% italijansko Je idealna hrana za pse vseh pasem, saj je celoten proizvodni proces skrbno nadzorovan in v skladu z značilnostmi, opisanimi v prehranski tabeli. Prehranska formula ALDOG® obravnava številna vprašanja, ki se pojavljajo pri vzreji psov, od slabega apetita do dermatoloških, imunskih in gastrointestinalnih težav.