AL-DOG PRIME Molosso GIANT

ALDOG PRIME Molosso LARGE Breed

AL-DOG AL-DOG

Novo

Aldog® Molosso je popolna hrana za pse, ki zagotavlja zdravo in uravnoteženo prehrano, ustvarjeno za srednje in velike pse, ki lahko tehtajo tudi do 100 kg. Njihova prehrana mora vsebovati snovi, ki pomagajo pri oblikovanju in vzdrževanju tkiv hrustanca in podpirajo delovanje sklepov.

Več podrobnosti

PONOVNO na zalogi!

  • 3kg
  • 15kg

18,00 €

z DDV

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 4 points ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,80 €.

Aldog® Molosso je popolna hrana za pse, ki zagotavlja zdravo in uravnoteženo prehrano, ustvarjeno za srednje in velike pse, ki lahko tehtajo tudi do 100 kg. Njihova prehrana mora vsebovati snovi, ki pomagajo pri oblikovanju in vzdrževanju tkiv hrustanca in podpirajo delovanje sklepov.

Aldog® Molosso je namenjen srednjim in velikim psom s posebnimi potrebami. Vsebuje hondroitin in glukozamin v kombinaciji z MSM (metilsulfonilmetanom), t.j. naravno organsko žveplo z antipiretskimi in protivnetnimi funkcijami. Vsebuje tudi taurin in L-karnitin, ki pomagajo izboljšati delovanje srca. Vsebuje tudi jetra, ki vsebujejo vitamin D3, ki je nepogrešljiv za kosti. Skupaj z lanenim oljem vsebuje velike količine omega 3, EPA in DHA. Aldog Molosso je zlahka prebavljiv, zahvaljujoč dvojno kuhanim koruznim kosmičevem, zaščitnikom jeter, kot je holin klorid, in probiotikom, kot je FOS, mešanica fruktooligosaharidov iz cikorskega inulina.

Sestava:

Dehidrirano meso (30% min), riž, koruzni kosmiči, koruza, piščančje olje, pesina pulpa, hidrolizat piščančjih beljakovin, laneno olje (1,5%), rumeno olje (0,5%), holin klorid, natrijev klorid, / kg) (fruktooligosaharidi), ekstrakt kostanja, hondroitin sulfat, HCL glukozamin, MSM (metilsulfonilmetan), tavrin L-karnitin, minerali in vitamini.

Dejstva o hranilni vrednosti:

Nerafinirani proteini: 26,50%
Surove maščobe: 15,5%
Nerafinirana vlakna: 2%
Nerafiniran pepel: 5%
Kalcij: 1,8%
Fosfor: 0,85%
Omega 6: 3.35%
Omega 3: 0.86%

Hranilni dodatki (na kg)

Vitamin A (kot retinil acetat) UI 17,000 - Vitamin D3 (kot holekalciferol) UI 1,150 - Vitamin E (all-rac-alfa-tokoferil acetat) 250 mg - holin klorid 3000 mg železov sulfat monohidrat 270 mg, natrijev selenit 0,35 mg, sulfat pentahidrat 40 mg, manganov sulfat monohidrat 75 mg, cinkov oksid 155 mg, brezvodni kalcijev jodat 2 mg.

 
Organoleptični dodatki - okusi
Izvleček kostanja

Tehnološki dodatki (na kg)
MSM (metilsulfonilmetan) 400 mg, glukozamin 400 mg, hondroitin sulfat 260 mg aminokisline (na kg) L-karnitin 50%, 50 mg

Presnovna energija

4150 kcal / kg
 
Navodila
Aldog® Molosso je namenjen za odrasle pse večjih pasem od dopolnjenega 12 meseca starosti. Brikete zmešajte s toplo vodo nekaj minut preden jih ponudite svojemu psu, lahko pa jih pustite suhe. Držite se odmerkov v tabeli. 

Vedno poskrbite, da ima žival dostop do sveže vode. Če se Aldog® Molosso Giant uporabi za zamenjavo druge vrste hrane in / ali vrste prehrane, je najbolje, da se postopoma vključi v prehrano psa, torej zvišujte količino nove in zmanjšujte količino stare nekaj dni, dokler ni 100% samo Aldog.

Linija izdelkaAL-DOG PRIME Super premium briketirana hrana
OkusPiščanec
Surove beljakovine / proteini26,5%
Surove maščobe15,5%
Surova vlakna2%
Surov pepel5%
Kalcij1,8%
Fosfor0,85%
Omega63,35%
Omega30,86%
Presnovna energija4150 Kcal/Kg

AL-DOG PRIME Super Premium

AL-DOG PRIME Super Premium brošura

Prenesi (6.95M)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

ALDOG PRIME Molosso LARGE Breed

ALDOG PRIME Molosso LARGE Breed

Aldog® Molosso je popolna hrana za pse, ki zagotavlja zdravo in uravnoteženo prehrano, ustvarjeno za srednje in velike pse, ki lahko tehtajo tudi do 100 kg. Njihova prehrana mora vsebovati snovi, ki pomagajo pri oblikovanju in vzdrževanju tkiv hrustanca in podpirajo delovanje sklepov.

Accept

Ta stran uporablja piškotke. Pa ne pasjih ali mačjih :), te samo prodajamo ;)! Uporabljamo pa spletne piškotke, s katerimi vam dnevno omogočamo še boljšo uporabniško izkušnjo na naši trgovinici.
Mnjam, mnjam, veselo piškotkanje!