Seznam izdelkov tega proizvajalca Wellfed

Serija Wellfed ™ je narejena iz 100% svežega surovega mesa, predelanega z okolju prijazno tehnologijo freeze-dry. Ta tehnologija je po mnenju mnogih, tehnologija naslednje generacije - liofilizacija.

Serija Wellfed ™ je narejena iz 100% svežega surovega mesa, predelanega z okolju prijazno tehnologijo freeze-dry (več o tehnologiji si preberite na - https://sl.wikipedia.org/wiki/Liofilizacija), ki je bila razvita, da se človeško hrano ohrani odlično, z vsemi potrebnimi hranilnimi snovmi in s pravim okusom mesa. Da bi našim psom in mačkam servirali okus, ki je bliže njihovim naravnim instinktom, moramo odstraniti vlago na način, ki prepreči možnost oksidacije ali razvoj mikroorganizmov, s tem da se temperatura takoj spusti na -60 C. Ta tehnologija je po mnenju mnogih, tehnologija naslednje generacije.

Več

Ni izdelkov tega proizvajalca.

Accept

Ta stran uporablja piškotke. Pa ne pasjih ali mačjih :), te samo prodajamo ;)! Uporabljamo pa spletne piškotke, s katerimi vam dnevno omogočamo še boljšo uporabniško izkušnjo na naši trgovinici.
Mnjam, mnjam, veselo piškotkanje!