O nas

Pri aSTOR.si se zavedamo, da so psi in muce več kot le hišne živali - so družina.

Zavezani smo k zagotavljanju odličnosti s celotno paleto linij hran Super Premium kakovosti, kot tudi širokemu izboru opreme, varnih in okolju prijaznih igrač, pripomočkov za usposabljanje in povezovanju izdelkov s prijaznimi storitvami - tudi za najbolj zahtevne lastnike hišnih živali.

Tržimo le najkakovostnejše izdelke! Če smo izdelek odobrili pri aSTOR.si bodite prepričani, da je zdrav in varen.
Veselimo se, da spoznamo vas in vaše ljubljenčke in vas pozdravljamo v skupnosti aSTOR.

aSTOR.si temeljne vrednote

  • NISMO samo distributerji za hrano in opremo za male živali.
  • Smo podjetje z integriteto.
  • Verjamemo v moč izkušenj. Verjamemo v kvaliteto.
  • Verjamemo, da zdravje prinaša srečo.
  • Verjamemo v dodano vrednost, ki jo ustvarjamo.
  • Izpopolnjujemo svoje znanje in verjamemo v njegovo vrednost.
  • Verjamemo, da se dobro z dobrim vrača.

Pri Astor.si se zavedamo, da so psi in muce več kot le hišne živali - so družina. Zavezani smo k zagotavljanju odličnosti s celotno paleto zdrave, ekološke linije hrane Techni-Cal, visokokakovostne linije mokrih obrokov Naturest, priboljškov in prigrizkov Naturest, Wellfed, Tailswingers in On the GO.

Ponosni smo na blagovno znamko FuzzYard, ki s svojo drugačnostjo podira mejnike dolgočasnosti v svetu pasjih in mačjih dodatkov - oblačil, ovratnic, postelj, širokemu izboru varnih in okolju prijaznih igrač.

Hkrati smo izjemo ponosni, da v Adriatic regiji zastopamo blagovno znamko Dingo Gear - profesionalno opremo za poklicno usposabljanje psov namenjeno za vse posameznike in kinološka društva, ki se zavedajo kako pomembna je kvaliteta pri takšni opremi.

Vse skupaj radi povezujemo s prijaznimi storitvami - tudi za najbolj zahtevne lastnike hišnih živali. Spremljamo vsako naročilo, vsako vprašanje, pri tem pa prisegamo, da tržimo le najkakovostnejše izdelke. Če smo izdelek odobrili pri Astor.si bodite prepričani, da je zdrav in varen.

Pri Astor.si naša strast sega preko naših izdelkov. Zavezani smo h krepitvi socialne ozaveščenosti o boljših praksah nege in humanega ravnanja z živalmi, skozi našo človekoljubnost in družbeno odgovornost..

Veselimo se, da spoznamo vas in vaše ljubljenčke in vas pozdravljamo v skupnosti Astor.

Zakaj smo si nadeli ime ASTOR?
_____________________________________
ASTOR je bil naš najboljši prijatelj. Pes doberman, ki so ga navkljub mogočni drži psa čuvaja, poznali bolj kot krotko in prijazno žival. Bil je velik del naše družine, prisoten ob vseh pomembnih in manj pomembnih dogodkih. Zaradi bolezni črevesja je poginil leta 2006.
Še vedno ga pogrešamo in se sprašujemo ali smo zaradi njegove napačne prehrane (beri: po celem hribu v soseski je bil deležen gostoljubja in ostankov kosil) prehitro ostali brez njega. Bil je prebrisan šarmer, ki je znal povedati, kaj mu v hrani diši (pečena jetrca začinjena z veliko mero ljubezni) in kaj ne. :)

Smo mlado podjetje, ki si je ob prevzemu blagovne znamke Techni-Cal, konec leta 2014, nadelo njegovo ime. Nosili ga bomo častno z upanjem na Vaš odziv in Vaše zgodbe.

Dobrodošli na aSTOR.si!


Oddelki

Accept

Ta stran uporablja piškotke. Pa ne pasjih ali mačjih :), te samo prodajamo ;)! Uporabljamo pa spletne piškotke, s katerimi vam dnevno omogočamo še boljšo uporabniško izkušnjo na naši trgovinici.
Mnjam, mnjam, veselo piškotkanje!