Oprema za markerje

Oprema za markerje

Več izdelkov.

V skladu s filozofijo DingoGear K9 je oprema za markerje eden od najbolj pomembnih oddelkov v kinologiji, in pod budnim očesom strokovnjakov, smo jo naredili s poudarkom na kakovosti in koristi za oba - psa in markerja.  V tem poglavju bomo predstavili sodobno, tehnološko napredno opremo, ki izpolnjuje eno temeljno nalogo - v celoti ščiti pomočn...

V skladu s filozofijo DingoGear K9 je oprema za markerje eden od najbolj pomembnih oddelkov v kinologiji, in pod budnim očesom strokovnjakov, smo jo naredili s poudarkom na kakovosti in koristi za oba - psa in markerja.  V tem poglavju bomo predstavili sodobno, tehnološko napredno opremo, ki izpolnjuje eno temeljno nalogo - v celoti ščiti pomočnika in zagotavlja maksimalno varnost in udobje. Dobro zaščiteni pomočnik je tudi predpogoj za konstantno izboljševanje delovnega psa, saj oprema daje možnost, da se pes in pomočnik preizkusita v realnih razmerah in okoliščinah, ki so specifične pri takšnem usposabljanju.

Oprema je kombinacija najkakovostnejših proizvodnih zmogljivosti Dingo in je odraz znanja in izkušenj najboljših strokovnjakov K9. 

Naš cilj je konstanten razvoj in izpopolnjevanje naše ponudbe. Z vnemo stremimo k temu, da izpopolnjujemo vse zahteve posameznikov profesionalcev, ki se ukvarjajo s strokovnim usposabljanjem psov.


V poglavju Oprema za markerje/pomočnike boste našli celo vrsto oblačil, zaščitne opreme in dodatkov.

Manj
Več
Prikazujem 1 - 24 od 53 izdelkov
Accept

Ta stran uporablja piškotke. Pa ne pasjih ali mačjih :), te samo prodajamo ;)! Uporabljamo pa spletne piškotke, s katerimi vam dnevno omogočamo še boljšo uporabniško izkušnjo na naši trgovinici.
Mnjam, mnjam, veselo piškotkanje!