Veterinarska dieta za pse - namenska prehrana

Več izdelkov.

Cilj oblikovanja formul naše prehrane je rešiti propadajoč sistem telesa, z ohranjanjem optimalnega prehranskega profila za vse druge telesne sisteme. Vse diete se oblikujejo po navodilih prehranskih strokovnjakov, da se preprečijo težave ali doprinese rešitev za vsa zdravstvena vprašanja pri psih (najpogostejša so: debelost, neželeni učinki živ...

Cilj oblikovanja formul naše prehrane je rešiti propadajoč sistem telesa, z ohranjanjem optimalnega prehranskega profila za vse druge telesne sisteme. Vse diete se oblikujejo po navodilih prehranskih strokovnjakov, da se preprečijo težave ali doprinese rešitev za vsa zdravstvena vprašanja pri psih (najpogostejša so: debelost, neželeni učinki živil, osteoartritis, urolitiaza, kronična ledvična odpoved). Techni-Cal pasja hrana je najsodobnejsi izdelek z vrhunsko vrednostjo za potrošnika. Vse sestavine so 100% naravne, prehransko popolne in uravnotežene. To naredi Tehni-Cal izdelke bolj okusne in visoko prebavljive!

Manj
Več
Prikazujem 1 - 6 od 6 izdelkov
Accept

Ta stran uporablja piškotke. Pa ne pasjih ali mačjih :), te samo prodajamo ;)! Uporabljamo pa spletne piškotke, s katerimi vam dnevno omogočamo še boljšo uporabniško izkušnjo na naši trgovinici.
Mnjam, mnjam, veselo piškotkanje!