Starejši pes

Več izdelkov.

Vaš pes je dosegel “zlata leta”, njegova presnova se upočasnjuje, kot se zmanjšuje tudi njegova aktivnost. S tem ko se starost vašega psa veča, igra ključno vlogo pri vzdrževanju zdravja in kakovosti življenja prav kakovostna prehrana. Hrana je posebej oblikovana za starejše pse, saj vsebuje 50% manj maščobe in pomaga uravnavati telesno težo pri...

Vaš pes je dosegel “zlata leta”, njegova presnova se upočasnjuje, kot se zmanjšuje tudi njegova aktivnost. S tem ko se starost vašega psa veča, igra ključno vlogo pri vzdrževanju zdravja in kakovosti življenja prav kakovostna prehrana. Hrana je posebej oblikovana za starejše pse, saj vsebuje 50% manj maščobe in pomaga uravnavati telesno težo pri starejših ter manj aktivnih psih. Vzdrževanje telesne teže na zdrav način zmanjšuje pritisk na sklepe, kar se odraža v bolj veselem in zdravem psu, polnem energije in vitalnosti. Tudi nižja vsebnost mineralov pomaga zmanjšati napor organov. Naravni rožmarin skupaj z vitaminoma C in E ohranjajo zdrav imunski sistem.

Manj
Več
Prikazujem 1 - 11 od 11 izdelkov
Accept

Ta stran uporablja piškotke. Pa ne pasjih ali mačjih :), te samo prodajamo ;)! Uporabljamo pa spletne piškotke, s katerimi vam dnevno omogočamo še boljšo uporabniško izkušnjo na naši trgovinici.
Mnjam, mnjam, veselo piškotkanje!