Pasji mladiček

Več izdelkov.

V fazi rasti so prehranske zahteve vašega mladiča izjemno visoke, zato je pravilna prehrana ključnega pomena. Ta dieta zagotavlja optimalno rast mladiča in daje energijo za hiter razvoj mišičevja in okostja ter oskrbujejo mladiče z energijo za njihovo aktivnost in rast. S pravilnim hranjenjem super premium hrane za mladiče boste povečali njegove...

V fazi rasti so prehranske zahteve vašega mladiča izjemno visoke, zato je pravilna prehrana ključnega pomena. Ta dieta zagotavlja optimalno rast mladiča in daje energijo za hiter razvoj mišičevja in okostja ter oskrbujejo mladiče z energijo za njihovo aktivnost in rast. S pravilnim hranjenjem super premium hrane za mladiče boste povečali njegove možnosti, da doseže svoj polni genetski potencial. S tem mu boste dali odlično osnovo za dolgo, zdravo in srečno življenje z vami.

Manj
Več
Prikazujem 1 - 9 od 9 izdelkov
Accept

Ta stran uporablja piškotke. Pa ne pasjih ali mačjih :), te samo prodajamo ;)! Uporabljamo pa spletne piškotke, s katerimi vam dnevno omogočamo še boljšo uporabniško izkušnjo na naši trgovinici.
Mnjam, mnjam, veselo piškotkanje!